Notre Menu du Marché est renouvelé chaque jour en fonction des saisons et des arrivages. Si vous souhaitez commander nos spécialités à l'avance , nous vous invitons à nous contacter. Pour les tables de 8 à 10 pers, le chef proposera une carte plus réduite.
Menu servi du Lundi au Vendredi. –Déjeuner et Dîner
1 Entrée + 1 Plat / 1 Starter + 1 Main Dish
1 Entrée + 1 Plat + 1 Dessert / 1 Starter + 1 Main Dish + 1 Dessert
1 Entrée + 1 Plat / 1 Starter + 1 Main Dish
1 Entrée + 1 Plat + 1 Dessert / 1 Starter + 1 Main Dish + 1 Dessert
Mixed Salad with pears and blue cheese
Salmon Carpaccio Gravlax Salad
Salad with marinated Crayfish
Fresh Crab Avocado Grapefruit Salad
Warm Pumpkin Soup with parmesan
Salad with Warm Goat cheese Toast Honey
Marinated Eggplants with fresh Goat Cheese
Warm Snails Escargots with Mushrooms velouté Hazelnuts
Home made Duck Liver pâté with Rhubarb Chutney
Roasted Chicken breast with Brie Truffle Cheese sauce Vegetables Potatoes Gratin
Pan fried Duck breast with Raspberry sauce Potatoes Gratin
Creamy Risotto with Season Morels Mushrooms with Smoked Ham serrano
Roasted Cod fish with Vegetables Armoricaine sauce
Roasted Filet of Sea Bas Vegetables Lemon Ginger sauce
Pork Stew with Honey sauce Carrons mashed potatoes
Beef Filet Mignon Pepper sauce Fried Potatoes Grenaille
Warm Raratouille Vegetables with Mozzarella Basil (Vegetarian)
Sea Scallops Cep Mushrooms Mousseline green sauce
Assortment of Three Cheeses
Warm Melted Chocolate cake with vanilla ice cream
Warm Pan cakes Suzette with Grand Marnier
Warm Apple Tart Tatin caramel with vanilla ice cream
Warm French Toast Brioche caramel with vanilla ice cream
Lemon sorbet with fresh Orange Grand Marnier
Mashed warm Rhubarb with vanilla ice cream,
Warm Poached Figs in red wine sauce with vanilla ice cream
Poached Peer Warm Chocolate Caramel ice cream
Nos viandes sont d’Origne Union Européenne. Nous acceptons les espèces, carte bancaire, carte AMEX, Sans Contact, carte ticket restaurant, Notre cuisine étant préparée à partir de produits frais, certains plats peuvent varier en fonction du marché du chef. Nos documents allergènes sont à votre disposition. Une participation de 10€ sera demandé pour les convives ne souhaitent pas commander .